Domov Aktualna izobraževanja Preverjanje znanja Novice O nas Kontakt

Najboljša novoletna darila za mehanike v zadnjem hipu

26.12.2023

Foxwell_1.jpg

Pripravili smo nekaj predlogov za darila v zadnjem hipu za mehanike oziroma ljubitelje avtomobilske tehnologije.

Ne glede na to, kako dobro morda poznate ljudi v svojem življenju, je pogosto težko najti popolno darilo za avtomehanika.

Morda menite, da ga že ima, ali pa ne veste, ali bo orodje res uporabljal ali mu bo všeč. Vendar pa si zapomnite, da je namen tisti, ki šteje. Da bi vam pomagali najti popolno darilo, ki jim bo zagotovo všeč, smo sestavili kratek seznam predlogov nekaterih priljubljenih in najbolj uporabnih daril za mehanike.

Komplet natičnih ključev, ki jih lahko dobite posamično ali v priročni embalaži z različnim številom ključev. To je idealno darilo tako za profesionalne mehanike kot ljubitelje, ki v se v prostem času radi posvetijo avtomobilski tehniki.

DARILO.jpg

Včasih so najmanjša darila tista, ki pomenijo največ in prenosni mini reflektorji niso izjema! Ta miniaturna, a pogosto mogočna reflektorska svetilka z magnetnim podstavkom, ki se jo pritrdi na katero koli kovinsko površino, je uporabno idealno novoletno darilo, ki ga mora imeti vsak tehnik!

Vodoodporna torba za orodje z žepi z zunanjimi in notranjimi žepi za raznorazne drobnarije. Pogosto so dovolj velike za uporabo pnevmatskih in električnih orodij ter kompletov vtičnic in še več.

Ker se morajo mehaniki stalno izobraževati in biti v koraku s časom je lahko idealno darilo tudi plačano izobraževanje. Prihodnje leto bo GMT spet organiziral Tehnološko konferenco. Pozanimajte se, kdaj se bodo začele prijave in presenetite z darilom.

TK.jpg

Super darilo je lahko tudi diagnostična naprava. V ponudbi trgovin GMT najdete različne diagnostične naprave za profesionalce in amaterje vseh cenovnih razredov.

Mogoče pa kakšno dobro idejo najdete tudi na povezavi, ki vodi na aktualni jesensko-zimski GMT katalog.

https://www.gmt.si/uploaded/datoteke/katalog_Zimska_akcija_za_prave_mojstre_2023-24.pdf